Aktuális

SMS-t küldött a 3 éve halott nagyi

Rendkívül bizarr dolog történt egy angol családdal.

A brit Shei Emerson 2011-ben veszítette el imádott nagymamáját, Lesley-t. Az 59 évesen, rákban elhunyt asszonyt a kedvenc tárgyaival, többek között a mobiltelefonjával együtt helyezték végső nyugalomra.

Sheri, az édesapja és az unokatestvére az elmúlt három évben többször is küldtek SMS-t a halott nagymama telefonszámára, ez ugyanis könnyebben elviselhetővé tette számukra a gyászt. Tisztában voltak persze azzal, hogy az üzenetekre nem érkezik majd válasz. A múlt héten azonban Sheri telefonszámára egy SMS futott be, melynek feladója a nagymamája volt. “Figyelek rád, és minden jobbra fordul. Csak tarts ki” – állt az üzenetben.

A 22 éves lány sokkot kapott, amikor meglátta az SMS-t, és fogalma sem volt, hogy mit gondoljon. Annyira összezavarodott, hogy egy újabb üzenetet küldött a nagyi telefonszámára, amiben megkérdezte, ki válaszolt az előzőre. “Egy idegesítő vegetáriánus” –  jött a viszontválasz.

SMS-t küldött a 3 éve halott nagyi

Miután Sheri elmesélte neki a történteket, az unokatestvére, Graham dühösen hívta fel a számot, melyet egy férfi vett fel. Mint kiderült, a telefontársaság néhány héttel korábban kiadta a férfinak a nagyi egykori telefonszámát, holott annak idején megígérték az Emerson családnak, hogy az többé nem kerül használatba. A szám új tulajdonosa megkapta Emersonék halott nagymamának címzett üzeneteit, és felismerte, hogy miről lehet szó, ezért válaszolt nekik.

A telefontársaság szóvivője közölte, hogy vissza fogják vonni az elhunyt asszony telefonszámát.

Forrás: The Shields Gazette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top