Aktuális

Kipróbálnád magad egy magazinnál?

Vajon hogyan készül egy női site? Ki dönti el, hogy milyen cikk, milyen hír, milyen fotó kerüljön az oldalra? Milyen egy címlapfotózás?

Ha szeretnéd megismerni a magazinkészítés kulisszatitkait, akkor a Central Médiaakadémia szerkesztői kurzusán a helyed!

Az októberben újra induló szerkesztői kurzus a Central Médiacsoport összes szerkesztőségébe betekintést nyújt. Megtudhatod, miként állnak össze a Marie Claire szépségoldalai, részt vehetsz a Nők Lapja lapértékelésén, bekukkanthatsz a Cosmopolitan világába. Ha az egészségtémák érdekelnek, a Nők Lapja Egészség és a Házipatika.com szerkesztőségében a helyed. De folytathatnánk a sort: National Geographic, Elle, Meglepetés… A kurzus alatt megismerhetitek a lapok, site-ok főszerkesztőit, láthatjátok, hogyan készülnek a magazinok, és milyen egy online lap szerkesztősége.

A szakma legjobbjai által tartott előadások után a gyakorlatban is kipróbálhatják magatokat, hiszen az általatok választott szerkesztőségben – akár a Nők lapja Cafénál – beszállhattok a napi munkába: cikkírás, sajtótájékoztatók, korrektúrázás, képválasztás.

A szerkesztői kurzus vezetője Vályi-Nagy Erika, a Kismama magazin szerkesztője.

Kipróbálnád magad egy magazinnál?

Jelentkezéshez IDE kattints!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top