Aktuális

Örökbe fogadható az altatást túlélő kutyus

Lazarusra a legkevésbé sem túlzás azt mondani: csoda, hogy életben van. Örökbe fogadható az altatást túlélő kutyus.

A négyéves kutya túlélt egy gázolást, majd szívférgességet kapott, de kigyógyult abból is. Bekerült egy menhelyre, ám mivel senki sem akarta örökbe fogadni, úgy döntöttek, elaltatják. Az állatorvos egy szeptemberi estén be is adta neki a testsúlyának megfelelő mennyiségű, halálos adag altatót, ám mivel attól nem pusztult el, egy újabb adagot fecskendezett be a szervezetébe. Másnap reggel a menhely alkalmazottai nem akartak hinni a szemüknek, amikor azt látták, hogy a négylábú bizony életben van.

Ennyi megpróbáltatás után Lazarus igazán kiérdemelte, hogy élhessen. Egy állatmentő szervezet vezetője vette magához, tőle kapta a nevét is, a bibliai Lázár után, akit a történet szerint Jézus feltámasztott a halálból.

A csodakutya hamar beilleszkedett az új családjába, és már a nevére is hallgat. Legyen még nagyon-nagyon hosszú és boldog élete!Túlélte az elaltatást a menhelyi kutya

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top