Aktuális

Leütöttek, és megerőszakoltak egy lányt Csepelen

Az erőszakolót elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt H. Béla 22 éves budapesti lakos ellen.

A csepeli rendőrök augusztus 20-án hajnalban egy fiatal lányra figyeltek fel az utcán, akin több sérülés volt látható. A járőrök a nő segítségére siettek, aki elmondta nekik, hogy korábban egy férfi bántalmazta, és szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette. A kapitányság munkatársai gondoskodtak a sértett orvosi ellátásáról, és azonnal megkezdték az adatgyűjtést – írja a police.hu.

Az eljárás során beszerzett adatok eredményeként a nyomozók azonosították, majd szeptember 11-én hajnalban fővárosi lakcímén elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Így csaptak le az erőszakolóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top