Aktuális

Szeptember végéig nem közlekedik a fogaskerekű

Mától várhatóan szeptember 26-ig nem közlekedik a fogaskerekű vasút Budapesten a Városmajor utcai, a Béla király úti és a Karthauzi utcai híd felújítása miatt.

A 60-as villamos, vagyis a fogaskerekű vasút helyett a teljes szakaszon pótlóbuszok járnak, amelyekre a 21-es és 21A busz, illetve a pótlóbusz megállóiban lehet felszállni.

A 60-as jelzésű pótlóbuszok munkanapokon reggel, napközben és délután 20 percenként, késő este 30 percenként közlekednek, hétvégén pedig napközben 10, hajnalban és késő este 30 percenként járnak. Valamennyi pótlóbuszon lehet kerékpárt szállítani.

A városmajori híd felújítása a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején nem jár forgalomkorlátozással. Hétköznap 16 órától másnap reggel 9 óráig a kétirányú közúti forgalom biztosítva lesz, amely 9 óra és 16 óra között jelzőlámpás forgalomirányítás segítségével váltakozó irányban, egy sávon halad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top