Aktuális

Vegyi mérgezés a szupermarketben: nincs meg a folyadék

Nem tudni, mitől kapart a dolgozók torka.

Visszaengedték a vásárlókat és a dolgozókat a kedd kora este kiürített fóti Auchan áruházba, miután nem derült ki, honnan szivárgott az egyik üzlet plafonjáról csöpögő, több ember rosszullétét okozó szúrós szagú folyadék – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint egy 300 négyzetméteres cipőbolt mennyezetéből csöpögött a folyadék, amelytől tizenöt dolgozó lett rosszul két üzletben. Mindannyian torokkaparásra panaszkodtak.

A hipermarketet kiürítették, majd tüzetesen átvizsgálta a Pest megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata, a fővárosi mobillabor, a váci polgári védelmi felügyelő. Mivel nem találták meg a szivárgás forrását és a mérések is negatív eredménnyel zárultak, a beavatkozó egységeket visszarendelték, és az Auchan dolgozói és vásárlói is visszamehettek az épületbe.

A mentők megvizsgálták a rosszullétre panaszkodó alkalmazottakat, de senkit nem kellett kórházba vinni – tette hozzá a szóvivő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top