Aktuális

Napok óta nem találják a 13 éves kislányt

A tiszakécskei tiniről 11 napja nincs hír. A rendőrség körözést adott ki.

A 13 éves Kocsis Vanessza Evelin június 27-én 18 óra 30 perc körüli időben Kiskunfélegyháza központjában a Polgármesteri Hivatallal szemben lévő buszmegállóból nevelőszülője engedélyével távozott, a nevelőszülőhöz azonban nem ment vissza, sőt a tiszakécskei tartózkodási helyére sem tért haza.

Személyleírása: 150 cm magas, vállig érő fekete hajú, vékony testalkatú. Ruházata eltűnéskor rózsaszín nadrág, sötét színű szívecskés mintás melegítőfelső, illetve egy drapp színű táska.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán (h–cs.: 8–16, p.: 8–13), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top