Aktuális

Tényleg ronda a világ legrondább kutyája

Megint megválaszották a világ legrondább kutyáját, gazdája szerint zord külseje ellenére nagyon jószívű, és kettejüknek komoly küldetésük van.
Tényleg ronda a világ legrondább kutyája
Íme, Mogyoró, 2014-ben őt válaszották a világ legrondább kutyájának. Kiskorában égési sérüléseket szenvedett, ezért vannak kopasz foltok a testén. A gazdája azért örül a győzelemnek, mert így felhívhatja a világ figyelmét az állatok bántalmazására. Mogyoró díja 1500 dollár, amit a gazdája, Holly Chandler természetesen kutyák megmentésére ajánl fel.
 
A ronda kutya világversenyen egyébként 3 tulajdonságot pontoznak a zsűri tagjai: a természetes csúnyaságot, aztán valami különleges külalakbeli elváltozást – például egyszemű, púpos csivava aratott nagy sikert az egyik évben –, illetve a személyiséget. Hogy az utóbbit hogyan ellenőrzik, nem tudjuk, lehet elég, ha a versenyző gazdája bemondja, hány csontot lopott el a konyhából az utóbbi egy hónapban a csúnya kutyája.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top