Aktuális

Újra nyomoznak Ophélie ügyében

Szüleivel együtt egy ország kereste hónapokon keresztül a 22 éves lányt.

Újra nyomoznak Ophélie ügyébenÚjabb információk kerülhettek elő Ophélie Bretnacher, a titokzatos körülmények között meghalt francia diáklány ügyében. A Blikk információi szerint a rendőrök már készültek az akták lezárására, a rejtélyes halálesettel kapcsolatban azonban most előkerült néhány információ, amelyet meg kell vizsgálniuk. A bulvárlap úgy tudja, az akták elemzésekor felmerült néhány ellentmondás a kihallgatott tanúk vallomásai között, ideértve a lány olasz udvarlója, Paolo Pierre vallomásait is. Az ügyészség éppen ezért arra utasította a rendőrséget, hogy április 8-ig folytassa a nyomozást.

Ophélie, a francia cserediák az Erasmus program keretében érkezett Magyarországra. Utoljára 2008. december 4-én éjjel egy belvárosi szórakozóhelyen látták, ahonnan hazafelé indult. A Lánchídnál veszett nyoma. A holttestére 2009. február 12-én, a Csepel-sziget egyik öblében hajósok találtak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top