nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Tágas szobákat kaptak olimpikonjaink Szocsiban

Tágas szobákat kaptak olimpikonjaink Szocsiban

Sportolóink szerint nagyon kedvesek az önkéntesek, a szervezés azonban még nem teljesen tökéletes.
NLCafé
f Ajánlom

Helyi idő szerint hajnali négy órakor szállt le a Szocsi melletti repülőtéren az a gép, mellyel a magyar olimpiai csapat utazott a XXII. Téli Olimpiai Játékokra. Sportolóink és a hivatalos kísérők Isztambul érintésével érkeztek meg az orosz tengerparti városba, péntek reggel már mindenki elfoglalta a szállását.
 
„Jól utaztunk, bár a végén szakadó esőben, kicsit izgalmasan landoltunk Szocsiban, a repülőtérről pedig, ami nincs messze az olimpiai falutól, még három órába telt, míg mindenki elfoglalhatta a szobáját” – mesélte Siklós Erik, a magyar csapat sajtófőnöke.

Sporttolóink még indulás előtt, Fotó: Fotó: Beliczay László
Sportolóink még indulás előtt Fotó: Beliczay László, MTI

Olimpikonjaink három helyszínen kaptak szállást: a gyorskorcsolyázók a tengerparti faluban, az alpesi sízők onnan egy órányi utazásra a hegyen, a sífutók és a biatlonisták pedig hozzájuk közel fognak lakni. A falu nagyon újszerű, a szobák hatalmasak, tágasak.

„Az orosz önkéntesek és biztonságiak rengetegen vannak, nagyon kedvesek, segítőkészek, udvariasak, bár a szervezés még nem teljesen tökéletes. Hosszú utunk volt, a péntek a pihenésről szól” – jegyezte meg a sajtófőnök.

Forrás: mob.hu

Megosztás Facebookon