Aktuális

Változások februártól a fővárosi közlekedésben

Némileg módosul a BKK-menetrend.

A 15-ös busz vonalán jelenleg is zajló felújítási, építkezési munkák miatt nem elég megbízható a menetrend, ezért jövő hétfőtől korrigálják az Árpád hídi és a Boráros téri indulási időket.

A 98-as, 98E és 198-as buszok február 3-tól a reggeli csúcsidőben 10 helyett 8-9 percenként közlekednek, és a gyorsjáratok is megállnak a Vaj utca megállóban. Emellett a kora délelőtt és a délutáni csúcsidő egyes részeiben is sűrítik mindhárom járatot.

A 98E busz reggeli üzemidejét mintegy fél órával, az estit pedig mintegy másfél órával meghosszabbítják, emiatt a 98-as és 198-as indulási idejei kis mértékben megváltoznak.

Az újpesti Rózsa utcai lakótelep jobb kiszolgálása érdekében a 120-as busz is megáll Újpest-Központ felé a Munkásotthon utcai megállónál szombattól.

Szintén hétfőtől módosul a 148-as busz közlekedési rendje is: hétköznapokon sűrűbb, a reggeli csúcsidőszakban 6-8, a délutáni csúcsban 7-8 perces követést vezet be a BKK.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top