Aktuális

Ónos eső válthatja a kemény fagyokat

Továbbra is marad az egész napos fagy, csütörtökön ónos esőre is számíthatunk.
Így vigyázz az egészségedre a nagy hidegben!  

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, de főként a középső és a délkeleti tájakon időnként rövid időre kisüthet a nap. Bárhol előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás, de jelentős mennyiségű csapadék nem várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -5 fok között várható.

Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, többfelé várható havazás. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, keleten lehet szakadozottabb a felhőzet. Elsősorban nyugaton és északon valószínű csapadék: hó, ónos eső, néhol eső egyaránt lehet. A délkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között várható.

Pénteken főként nyugaton és északon várható vegyes halmazállapotú csapadék; hó, ónos eső, eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top