Aktuális

Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy turistanő Újdelhiben

Kirabolták és megerőszakolták a dán asszonyt.

Csoportos nemi erőszak áldozata lett Újdelhi központjában egy 51 éves dán nő, aki turistaként tartózkodott az ázsiai országban. Az asszony egy múzeumot látogatott meg, a szállodájába tartva eltévedt a főváros központjában. Férfiak egy csoportjától próbált eligazítást kérni a pályaudvar közelében, mire azok rátámadtak, egy félreeső helyre hurcolták, kirabolták, majd késsel fenyegetve megerőszakolták. Utána sikerült visszajutnia a szállodába, beszélt az igazgatóval, az pedig rögtön hívta a rendőrséget.  

A rendőrség közölte, hogy nyolc férfi erőszakolta meg, de 15 embert vettek őrizetbe a bűnüggyel összefüggésben. Az eset kedd este történt, az áldozat már szerda reggel hazarepült Dániába, miután értesítette a történtekről hazája újdelhi nagykövetségét.

A bűnügy nagyjából egy évvel azután történt, hogy Indiában megerőszakoltak egy svájci nőt, aki férjével együtt kerékpározott az India középső részén található Madhja Prades államban. Körülbelül két héttel ezelőtt pedig egy taxisofőr erőszakolt meg egy lengyel nőt, aki kétéves lányával a fővárosba tartott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top