Aktuális

Galambos Dorina egymilliós gázsiról mond le

Galambos Dorinát és együttesét, a Mrs. Columbót is hatalmába kerítette a sztárok körében karácsony táján megnövő adományozási kedv: egymillió forintot ajánlottak fel a súlyosan beteg gyerekek lelki gyógyítását segítő Mosoly Alapítványnak.

A Mrs. Columbo az egyik fellépője annak az akusztikus koncertsorozatnak, amely Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjában zajlik 21 napon keresztül, és melynek záróakkordja egy nagyszabású koncert, egymilliós gázsival. Az a zenekar jut ehhez a pénzösszeghez és a fellépési lehetőséghez, amelyikre a rajongók a legtöbb szavazatot adják.
    
Galambos Dorináék úgy döntöttek, hogy amennyiben ők nyernek, az egymilliós gázsit egy az egyben átutalják a Mosoly Alapítvány számlájára.

Galambos Dorina egymilliós gázsiról mond le

„Egymillió forint nagyon sok pénz, egy jó kis videoklip is készülhetne belőle a karácsonyi dalunkhoz, de úgy éreztük a lányokkal, hogy sokkal jobb helye lenne egy alapítványnál, ha gyógyító mosolyt csalnak beteg gyerekek arcára. Amint felmerült az ötlet, azonnal igent mondtunk mindannyian, reméljük, hogy sokan csatlakoznak hozzánk, szavaznak ránk a hivatalos Facebook-oldalunkon olvasható módon, és sikerül megszereznünk a pénzt!” – mondja Dorina.

A Mosoly Alapítvány olyan gyerekek gyógyítását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival, akik súlyos betegséggel küzdenek vagy lelki traumát éltek át, esetenként onkológiai osztályokon vagy steril szobákban kénytelenek tölteni hosszú hónapokat, megrövidítve a gyermekkorukat, nélkülözve a hétköznapi örömöket.

A szervezet terapeutáinak foglalkozásai segítik őket a trauma feldolgozásában, a betegséggel járó megpróbáltatások elviselésében, így gyógyulásuk eredményesebb, gyorsabb lehet.
Szavazz te is, ha támogatod ezt a célt! 

Galambos Dorina egymilliós gázsiról mond le

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top