Aktuális

Hómentes időszak jön

Hajnali fagy, valamint ködös, párás időjárás uralja a hét hátralévő napjait.

Szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, több felhő a nyugati, északnyugati, illetve északkeleti, keleti tájak fölött lehet, de csapadék sehol sem várható. A nap folyamán -1 és +5 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk – írja az Időkép.

Csütörtökön nagyobb valószínűséggel az északnyugati, északi és keleti tájakon maradhat napközben is tartósan felhős az ég. A fagyos, ködös hajnalt követően délutánra -1 és +5 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken tovább nő az erősen felhős, helyenként napközben is tartósan párás, ködös területek aránya, -2 és +4 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

A hétvégén az ország nagy részén egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan ködös, hideg téli időre van kilátás, -3 és 0 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

A hideg időben mindig átmelegíti az embert egy bögre tea. Most karácsonyi teákat ajánlunk, teszteltük ugyanis a szezon újdonságait:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top