Aktuális

Köszikávé: sütizz a beteg gyerekekért!

Pókerparti szünetében, munkahelyen, a szomszéd néni nappalijában – bárhol ihatsz egy kávét, és ehetsz egy sütit 200 forintért szeptember 27-én. Így segíthetsz a Szemem Fénye Alapítvány munkájában.
Az adománygyűjtés különleges módját választotta a beteg gyerekeken segítő pécsi Szemem Fénye Alapítvány. Bárki szervezhetett – akár az otthonában, akár a munkahelyén Köszikávé napot péntekre, szeptember 27-ére.

 

 

A Szemem Fénye Alapítvány szívszorító feladatot végez. A gyermekhospice sajátossága, hogy az ellátás már a diagnózis felállításakor kezdetét veszi. Legtöbb esetben ez egy éveken át nyújtott, szeretetteljes gondoskodást jelent, amely kiterjed az egész családra.

Hova menjek Köszikávét inni Budapesten?

STRABAG Property and Facility Services Zrt.
Pelikán Cukrászda  (XIV. ker.)
La Mimosa Tortaszalon (XIII. ker.)
Briós Kávézó (XIII. ker.)

Fontos továbbá, hogy a gyermekhospice nemcsak a daganatos, hanem az összes egyéb, veleszületett vagy szerzett, súlyos betegségben szenvedő gyerekkel foglalkozik, és igyekszik minden területen segíteni.

A Dóri Házban többféle ingyenes szolgáltatást vehetnek igénybe a krónikus beteg gyermekeket nevelő családok. Ezt a hazánkban hiánypótló munkát segíthetik azok, akik valamilyen formában részt vesznek a Köszikávé programban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top