Aktuális

Keress pénzt blogolással! – 1 millió forint a tét

Bloggerek, figyelem! A CafeblogVIP program keretén belül havi egymillió forintot osztunk szét a 20 leglátogatottabb blog között. Hajrá! Írásra fel!

Írásra buzdítunk benneteket, a Cafeblog 2013 októberétől kezdve ugyanis nem kevesebb, mint egymillió forintot oszt szét a 20 leglátogatottabb blog között. (A díjazás a Google Analytics PI – oldalletöltések száma – alapján történik).

A kicsiknek is adunk

Ezzel azonban még nincs vége, a Cafeblog szerkesztősége minden hónapban 30 ezer forinttal díjazza a hónap feltörekvő blogját. Ennek célja, hogy a lehető legigazságosabban osszuk el a pénzt, és lehetőséget adjunk olyan blogoknak is, amelyek minőségi tartalmat állítanak elő, de egyelőre nem tudják felvenni a versenyt a nagyokkal.

Keress pénzt blogolással!


Kattints a képre és jelentkezz!
 


Így tudsz jelentkezni!

A CafeblogVIP programba minden érdeklődő blognak be kell jelentkezni egy rövid jelentkezési lap kitöltésével. Kattints ide és keresd a Jelentkezem gombot! A jelenleg is a Cafeblogon működő blogoknak is jelentkezniük kell, ehhez azonban elég egy egyszerűsített lapot kitölteni. A jelentkezéseket 12 kategóriában várjuk: Gasztro, DIY, Lakberendezés, Életmód, Gyerek/Család, Utazás, Divat, Beauty, Állati, Én, Ezo, Egyéb

 

Mit kell tennem?

A Cafeblog szerkesztősége dönt arról, hogy mely blogok kerülnek a CafeblogVIP programba. A kiválasztásnál előnyt élveznek a már régóta működő blogok, de a döntésnél elsősorban a minőséget és a tematikát nézzük. Csak olyan blogok jelentkezését várjuk, amelyek már legalább 3 hónapja működnek (azaz 2013. július 20. előtti az első poszt) és/vagy legalább 25 blogposztot publikáltak.

A kiválasztott blogoknak informatikai segítséget nyújtunk ahhoz, hogy átköltözzenek a Cafeblogra, mivel a programban csak a Cafeblog szolgáltatón működő blogok vehetnek részt. A jelentkezés határideje 2013. október 15. Ezután a jelentkezést lezárjuk, új blogokat már nem fogadunk.

A CafeblogVIP programba felvett blogok gazdáival fél évre szóló szerződést írunk alá. Érdemes mielőbb dönteni, hogy a végső határidő körül várható torlódást – esetleges kimaradást – elkerüld! A CafeblogVIP programba bekerült blogokkal fél évre szóló szerződést írunk alá, addig garantáljuk, hogy havonta legalább egymillió forintot kifizetünk a legjobbaknak.

Élet a Cafeblogon – mi vár rám?

A CafeblogVIP programba felvett blogoknak profi háttérországot biztosítunk. Workshopokat szervezünk különböző témákban: például fotózás-styling, Facebook-használat, a nézettség növelése, blogdesign, emellett 24 órán belüli informatikai segítséget biztosítunk, bármilyen probléma esetén.

Publikálás Sanoma magazinokban – A Sanoma elkötelezett aziránt, hogy egy éven belül elsősorban a Cafeblogon működő blogokkal dolgozzon együtt. Ha jó vagy, segítünk, hogy lehetőséget kapj további megjelenésre, például a Nők Lapjánál, a Nők Lapja Konyhánál, a Marie Claire-nél vagy akár a Kismamánál.

Hirdetés – A CafeblogVIP blogokra a Sanoma profi salescsapata szervezi a hirdetéseket. A blogra érkező hirdetésekért – a látogatottságtól függően – jutalékot fizetünk. Direkt hirdetés természetesen csak a blogger jóváhagyásával kerülhet ki.

Függetlenség
– Csatlakozz hozzánk és tartsd meg függetlenségedet! A blog a tied, nem szólunk bele semmibe, viszont ha elég jó vagy, kereshetsz nálunk.

Kiemelés, nézettségnövelés – A Cafeblog együttműködik több sanomás online termékkel, így a legjobb blogposztokat kiemeljük a Cafeblog.hu-n, a Nők Lapja Cafén, a Hir24-en és a Startlapon. Így a Top 20-ba akkor is lehetőséged van bekerülni, ha jelenleg nem kiemelkedő a látogatottságod, de egyébként minőségi posztok születnek.

Az ország legjobb női blogmagazinját építjük fel, ne maradj ki Te sem! Ha kérdésed van, írj nekünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top