Aktuális

Sajnos esik egész héten

Esernyő, esőkabát és vízhatlan cipő – sajnos a nyári ruhákat most már tényleg ezekre kell cserélni. Esős hetünk lesz.

Kinézünk az ablakon, és mintha vonalzóval húzták volna, úgy esik az eső. Sajnos ez szinte egész héten így lesz.

Hétfőn egyre csak növekszik a felhőzet, és az Időkép előrejelzése szerint délutánra 16 és 22 fok lesz, de a Tiszántúlon kicsit melegebb várható, 23-27 °C közé emelkedik a hőmérséklet. Kedden napközben kicsit több süt majd a nap, ami a bringásoknak jó hír, de estére támadnak a záporok, zivatarok.

Szerdán nyugaton beköszönt az ősz, hűvösebb idő lesz, akár 20 fok alatt, és szinte az egész országban lehet záporokra számítani.

Sajnos esik egész héten

Sajnos nem kérdés, hogy hidegfront érkezik, aki erre érzékeny, már tudja, hogy fejfájásra, izomgörcsökre számíthat. A Meteoklinika meteogyógyásza mentateát javasol a fejfájás mérsékelésére, a görcsök ellen pedig magnéziumot.

Aki pedig volán mögött ül, vigyázzon, mert az esőben nyilván csúszósak az utak, megnő a féktávolság. Helyenként pedig erős széllökések is lehetnek, szóval legyetek óvatosak! És ha nincs kedvetek kimozdulni, csináljatok otthon levesbetétet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top