Aktuális

Hoszteszmeló extrákkal

Sok pénz, szabadság és diszkréció pár kedves szóért cserébe – de tényleg csupán ennyi egy webkamerás modell munkája? A hirdetések legalábbis ezt ígérik. A valóság azonban ennél árnyaltabb.

Pluszpénzre vágysz? Vállalj hoszteszmunkát! Ezt tanácsoltam az unokahúgomnak, aki szeretett volna egy kis extra keresethez jutni a szünidőben. Én is dolgoztam már ilyen cégnél, gondoltam, körülnézek, segítek neki helyet találni. A keresés első, net által feldobott oldalán bukkantam rá a következő hirdetésre: „Szeretnél magas jövedelemre szert tenni anélkül, hogy feladnád az erkölcsi értékeidet? Akkor jelentkezz webkamerás modellnek!”

Egy kattintás, és máris megtudtam, hogy ez nem az a hoszteszmeló, amit anno én csináltam… Ez a legbiztonságosabb erotikus munka, és a jelentkezőnek mindössze annyi a dolga, hogy férfiakkal chatel. Ebben hol az erotika? Aztán a hirdetés végén félig már megkaptam a választ: „Csak rajtad áll, meddig mész el!” Másnap meséltem a kis kutatásomról a szerkesztőségben, és arra gondoltunk: utána kell járnunk a dolgoknak. Kitöltöttem a jelentkezést, csatoltam mellé két képet magamról, és elküldtem. A kémkedés elkezdődött.   

Szólóban a legjobb

Hoszteszmeló extrákkalElső utam – a fenti hirdetés nyomán – egy külső pesti kerületbe vezetett, egy panelház sokadik emeletére. A stúdió – nagy meglepetésemre – gyönyörű volt. A tulaj is kedvesen fogadott.

Igaz, második mondata után kiderült számomra: nincs mit szépíteni, ez bizony szexmunka. Az egyedül dolgozó lányok feladata, hogy azon a három nagy oldalon, amelyekkel a cég kapcsolatban áll, fehérneműben chateljenek férfiakkal, és becsábítsák őket a fizetős show-ra.

Havi egymillió?

Ha a vendég fizet – két-három dollárt percenként –, a modellek levetkőznek a kamera előtt, a beszélgetést pedig felváltja a kényeztetés. Ennyit a hirdetésben említett diszkrécióról és az erkölcsök megőrzéséről.

Igaz, cserébe a havi fizetés elérheti az ötszázezer, de akár az egymillió forintot is. A megkeresett összeg csak rajtam múlik, hiszen jutalékos a bérezés, vagyis minél többet dolgozom, annál többet kapok. A pasi annyira ideális jelöltnek talált, hogy máris kezdte volna a portfólióm összeállítását: csináljunk fehérneműs képet, mondjak becenevet, és adjam oda a személyi igazolványomat, hogy lemásolják (igazolásul, hogy nagykorú vagyok).

Közöltem, hogy megijedtem – hiszen bárki felismerhet. Erre is volt megnyugtató válasza: ettől nem kell félnem, hiszen Magyarország le van tiltva az oldalakról, amiken dolgoznak, a látogatók főleg angolok és amerikaiak. Újabb egérút: elárultam, hogy éltem kint Amerikában (ami tényleg igaz). Megértették az aggodalmamat, de azért körbevezettek, hátha meggondolom magam. A lakáshoz még két szoba tartozott franciaágyakkal, tükrökkel, gyertyákkal, teljes volt a harmónia és a luxus – akció nélkül, aznap épp szünnapjuk volt.

Hazafele azon gondolkoztam, hogyan derül ki számomra, mit is jelent valójában a webhoszteszkedés, anélkül hogy levetkőznék. Kell lennie más lehetőségnek, hogy valóban belelássak a titkokba. Tovább kutattam, és meg is találtam a megoldást.

Amit csak kívánsz

Újabb kerület, újabb panellakás. De az újabb helyre már nem modellnek jelentkeztem, hanem operátornak. (A hirdetés szerint az ő feladata a vendégekkel való chatelés a kamera mögött, így személye ismeretlen marad a látogatók előtt.)

Ez a lakás cseppet sem hasonlított az előző stúdióra. A fehér falak besárgultak a kosztól, a konyhából kiáramló cigifüst megmérgezte a levegőt. Megtudtam, hogy ez a cég azért alkalmaz operátorokat, mert a lányoknak idejük sem lenne chatelni a férfiakkal, hiszen a társaság több mint tíz oldallal van kapcsolatban.

Miután a látogató fizetett, és leírta, milyen szexuális helyzetet szeretne látni a kamera előtt, az operátor közvetíti a kérést a modelleknek, és a kívánsága máris teljesül. Itt ugyanis nemcsak lányok kényeztetik magukat, hanem mindenki párban dolgozik. Aki heteró, az csakis a párjával együtt jelentkezhet a céghez, míg a leszbikus műsorhoz azok a lányok állnak össze a stábból, akiknek épp idejük engedi. Tehát szexelnek. Furcsa, hogy ezt modellkedésnek nevezik.

Hoszteszmeló extrákkal

A tanárom, vagyis az operátor egy harminc körüli nő volt. Elárulta, ő is hoszteszként dolgozott, de belefáradt. Bár a modellek választhatnak délelőtti és délutáni műszakot is (6-6 óra), jellemzően egyben lehúznak egy egész napot, hogy aztán a másnapjuk szabad legyen. Az operátorok is váltják egymást műszakonként: rengeteg mindenre kell odafigyelniük, és nagy a felelősségük, így érthető, ha hamar elfáradnak.

Az én betanításom is két hétig tartott volna, napi hat órában. Az asztalunk a kamerákkal és monitorokkal egy fekete posztókkal elkerített fülkében volt a nappaliban, vele szemben nagy ágy kapott helyet – a posztó túloldalán már egy másik ágy és asztal volt… A tanítóm megnyitotta az oldalakat (amiket magyarok szintén nem látogathatnak), és a páros is készen állt a munkára. Zavartan összemosolyogtunk, és kezdődhetett is a show – nekem konkrétan két méter közelről.

Csak szex, más semmi

Újabb magyar szexsiker
Amerika egyik legkedveltebb élő pornós webfelülete hitelből indult, és mára milliárdossá tette magyar tulajdonosát. Az oldalt megnyitva több ezer lány, fiú, pár, meleg és transzvesztita képe tűnik fel, akik várják a kukkolókat. Van, aki csak beszélget, flörtöl, de van, akiről bizony lekerül a ruha, és teljesíti a látogatók szexuális kéréseit.

Először csak egy kis ízelítőt kaptam – pontosabban a vendég, aki már nézi a műsort, de még nem fizet. Ilyenkor a kamera kissé el van fordítva, vagyis csak sejteni lehet, mi zajlik az ágyon. A fiú már a hátán feküdt, a lány orálisan kényeztette, miközben kacéran bele-belepillantott a lencsébe. Aztán hirtelen abbahagyta, és közölte az operátorral: zavarban van előttem. „Ne nyavalyogj annyit!” – jött a válasz. A munka folytatódott, hiszen ide mindenki azért jött, hogy pénzt keressen.

Egyszer csak megszólalt egy hang, vagyis bejelentkezett egy fizetős vendég, a kamera pedig már a teljes képet mutatta. Azt kérte, hogy a „modell” álljon négykézláb az ágyon, fenékkel a kamera felé, és húzza le magáról a bugyiját. A lány így már nemcsak a fiút, hanem magát is izgathatta. A leskelődő férfi egyre felajzottabb lett, és ezt busás borravalóval meg is köszönte.

Ezért a kis extráért persze aztán többet akart, méghozzá anális szexet. Ekkor már egyre többet pittyegett a számítógép, ami azt jelentette, hogy nőtt a látogatók száma, gyarapodott a bevétel. Egy másik férfi ismét orális szexre vágyott, úgy, hogy a pasi álljon, a lány pedig előtte térdeljen. Az előző vendégnek azonban ez nem volt érdekes, így elhagyta az oldalt, de jött helyére más, aki élvezte a látványt.

Lopott puszi

Hosszú percek teltek így el, amikor a fiú lehajolt, és szinte észrevétlenül, de gyengéden megpuszilta a lány, vagyis a barátnője fejét. A fizetős vendégek ebből alig észlelhettek valamit, én azonban meghatódtam. Világossá vált számomra, hogy amit eddig ösztönös, üres szexnek láttam, sokkal több annál. A mások által irányított mozdulatok és a pénzért mutatott élvezet mögött érzelmek is voltak, szerelem – jóban-rosszban.

Gondolataimból a monitoron megjelenő meztelen férfi képe húzott vissza a valóságba. Az operátor felvilágosított: ez a kliens azok közé tartozott, akiket az izgat fel, ha ők is műsort adhatnak a dolgozó modelleknek. Ezért pedig külön fizetnek. A kérése az volt, hogy számoljunk vissza tíztől, mielőtt a fiú elélvez, hogy ő is úgy időzítse a saját csúcsra jutását.

Kíváncsi voltam, hogy ezt hogyan oldják meg, hiszen a pár már másfél órája „dolgozott”, és a srác férfiasságában nem sok élet maradt. Az operátor írta a számokat csökkenő sorrendben, háromnál pedig utasította a lányt, hogy beveheti szájába a sűrített tejet, ami egy fecskendőben előre oda volt készítve az ágy mellé. Egy pillanatra elfordult a kamerától, mintha a lepedőt igazította volna meg, és a szájába vette. A nullánál a fiú orgazmust színlelt, a lány pedig csorgatta ki a szájából a sűrített tejet.

Hoszteszmeló extrákkalSzokni vagy szökni

Egy óra volt még hátra. Furcsa volt látni a párt: tudtam, hogy együtt járnak, mégis a kuncsaftok kedvére szeretik egymást. Milyen érzés lehet, hogy miközben otthon az érzelmek és az intimitás vezeti őket egymás karjaiba, itt utasításra, érzelmek nélkül kell működniük?

Persze azért nem teljesítenek mindent: az egyik vendég bántalmazást akart látni, de az operátor visszautasította. Ilyen tabuk közé sorolják még az állatok bevonását és a kakiszexet.

Elérkezett a szünet, a párocska kivánszorgott a konyhába, hogy rágyújtsanak egy cigire. Én is utánuk mentem. A srácról megtudtam, hogy ezelőtt pincérként dolgozott, de abból a fizetésből képtelen volt fenntartani magát és szerelmét. A szülőkre sem számíthattak. Az egyik barátjától hallott a webkamerás modellkedésről, amivel százezreket lehet keresni havonta. A szerelmével együtt úgy döntöttek, belevágnak egy olyan karrierbe, amit még élveznek is. Igaz, olykor kérnek tőlük olyat, amit saját hálószobájukban esetleg nem szívesen csinálnának, de a látszat ellenére akkor is gyengédek maradnak egymáshoz.

A stúdióban eltöltött hat óra után nagyon kimerültem. Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is. Mielőtt beléptem volna a liftbe, újra megköszöntem az operátornak a segítséget, aki a bejárati ajtónál állt. Mosolygott, és csak annyit kérdezett: szoksz vagy szöksz? Szöktem.

Mennyit ér az intimitás?
A szólóban dolgozó lányok 80 százalékos jutalékot kapnak, mivel nekik nem kell osztozniuk operátorral, csak az oldalak üzemeltetője von le tőlük valamennyit. A párban dolgozó modellek együtt 30-35 százalékot kapnak kézhez, az operátor pedig 20 százalékot. Ezért napi két műszakban dolgoznak, ami hat-hat órát jelent. Igaz, idejüket ők osztják be, dolgozhatnak hetente egyszer, de akár hétszer is. Hiszen minél több a munka, annál több a pénz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top