Aktuális

Önzetlenül segítenek a pécsi fiatalok

Egy igazán példamutató kezdeményezés...

Lehetsz idős vagy fiatal, egyedülálló vagy házas, kutyás vagy macskás, mi megcsináljuk helyetted! Akár a házban, akár a kertben akad tennivalód! Keress bátran!hirdeti egy csapat pécsi fiatal a Facebookon.

Csillag Gergely, Győrfi Márton, Horváth Attila, Kápolnai Szabolcs és Márton Krisztián tavasz óta segít önzetlenül olyan embereknek, akiknek szükségük van rá. Takarítanak, füvet nyírnak, gyümölcsöt szednek, költöztetnek, de pucoltak már buszt,  építettek parkolót és számítógépet is telepítettek újra.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A 19 éves fiúk – akikhez azóta három lány is csatlakozott – általában egy ebédet, egy tál süteményt vagy egy üveg bort fogadnak el a szolgáltatásaikért, de a megrendelő maga dönthet, hogy mivel hálálja meg a segítséget. „Nekünk buli a munka, hiszen jó a társaság!” – nyilatkozták egy pécsi lapnak a fiatalok, akik azt szeretnék bebizonyítani, hogy igenis léteznek még önzetlen emberek.

A példamutató kezdeményezésnek pedig már követői is akadnak Sopronban, Kaposváron, Kecskeméten és Nyíregyházán. Gratulálunk, és így tovább!

Nemsokára helyszíni riportban is beszámolunk a srácok-lányok akciójáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top