Aktuális

A néma randi az új társkeresési trend

Ezen a randin egész biztosan nem kell beszélgetni.

A tantrarandi és a szagrandi után újabban a néma randi a menő. A módszer a szokványos gyorsrandi sémájára épül, vagyis egy e célra szervezett összejöveteleken idegen párkeresőket mutatnak be egymásnak. A résztvevők azonban az ismerkedés során nem szólhatnak egy szót sem, kizárólag testbeszéddel kommunikálhatnak egymással.

A beszéden kívül mindent szabad, vagyis szemkontaktustól kedve a mutogatáson át az érintésekig minden megengedett, ami ellen a másik nem tiltakozik. Persze némán.

A néma randi az új társkeresési divat

A néma randi előnye állítólag az, hogy már elsőre egy intimebb érintkezési formát tesz lehetővé, ugyanakkor persze hátrányai is vannak, hiszen beszélgetés híján számos praktikus információ mellett nem tudjuk meg a randipartnerről azt sem, hogy milyen a hangja, hanghordozása, mennyire választékos a beszéde. Mindennek ellenére a módszer Amerika után mostanában már Európában is egyre felkapottabb, hazánkban azonban – tudomásunk szerint – még nem rendeznek ilyen típusú gyorsrandikat. Legalábbis egyelőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top