nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
“Szétnéznék egy hőlégballonról!”

“Szétnéznék egy hőlégballonról!”

Kriszti egyik legkedvesebb élménye egy vidámparki nap, amikor minden játékot kipróbálhattak, ami magasra visz. Ezt az érzést szeretné most megismertetni testvéreivel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A tizenhat éves lány két fiútestvérével nevelkedik egy gondozási helyen, összesen nyolc gyerek közt immár négy éve; a nevelőszülők sajátjukként szeretik őket. Mint mondja, szereti a nagy családot, nem zavaró, hogy ennyien vannak, mindenki külön tud vonulni, ha akar. Kriszti egy kereskedelmi szakközépiskolában tanul.

„Szétnéznék egy hőlégballonról!”

Vidám, barátságos lány, szeret segíteni a nevelőszüleinek. Most viszont ő kér segítséget, testvéreivel a magasba vágyik. „Egyszer voltunk a Vidámparkban – meséli –, és ott minden magas dologra felültünk, minél magasabbra, annál jobb!”

„Szétnéznék egy hőlégballonról!”

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon