Aktuális

A buszmegállóban táncolt, internetes sztár lett – videó

"Táncolj úgy, mintha senki sem látna!" Egy brit titkárnő pontosan ezt tette. Persze hogy a YouTube-on találta magát.

Ellie Cole, a 34 éves brit titkárnő szeret táncolni. Többek között olyankor is szívesen szórakoztatja magát egy kis tánccal, amikor a buszra vár.

„Láttuk ezt a telt hölgyet a kávézónkkal szemközt táncolni, és úgy gondoltuk, egyszerűen aranyos. Errefelé mindenki ismeri, és a sofőrök is gyakran rádudálnak elismerésül. Nem szégyell nyilvánosan táncolni, és ez inspirál mindannyiunkat” – nyilatkozta egy brit lapnak Jane Rowland, a buszmegállóval szemközti kávézó egyik tulajdonosa, aki egy nap felvételt is készített a táncoló asszonyról, egy barátja pedig feltöltötte a YouTube-ra.

A felvétel pár nap alatt több százezer ember arcára csalt mosolyt. Ellie pedig a legkevésbé sem bánja a hirtelen jött online hírnevet. „A munkából hazafelé menet minden nap bedugom a füldugókat, és nem tehetek róla, táncolnom kell. Anyám szerint becsavarodtam, de szerintem egy normális, 34 éves nő vagyok, aki szeret táncolni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top