Aktuális

Nyerj pénzt életed álmával!

A Marie Claire magazin keresi azokat a nőket, akik elszántan tennének magukért és másokért - ám nem tudják miből finanszírozni a tervüket.

Törődj magaddal – Törődj másokkal is! – ez a mottója a Marie Claire 2013-as pályázatának. A magazin dacolva a körülményekkel arra biztatja a nőket, hogy ne adják fel az álmaikat – inkább valósítsák meg, a magazin segítségével. Az idei pályázatot az önmegvalósítás, a tettrekészség és az aktivitás jegyében hirdették meg. Négy témakörben várják a pályázatokat: egészséges életmód, gyerekek fejlesztése-oktatása, művészetek és női esélyegyenlőség.

A kategóriák mentorai, egyben a pályázat zsűritagjai: Telkes Orsi jógaoktató, Rutkai Bori zenész, egy kreatív gyerekfoglalkoztató központ vezetője, Klementz Panni művészettörténész és a hazai közösségi munkamodell bevezetője, valamint Rajnai Gitta, aki évek óta dolgozik aktivistaként a női esélyegyenlőségért.
A négy legjobb pályázatot egyenként 500 ezer forinttal jutalmazzák. Részletes információk a www.marieclaire.hu weboldalon.

Ismerkedjetek meg a Marie Claire kampányának mentoraival a magazin áprilisi lapszámában és ezen a videón!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top