Aktuális

Ónos eső, tanítási szünet

Az áramszünet miatt több településen nemcsak meleg étel nincsen, de a tanítás is elmarad.

Hétfőn 3 fok körüli hőmérsékletre ébredtünk. Bár hó már nem esik, az utakon van még belőle bőven. Komárom-Esztergom megyében még mindig nyolc mellékúton van teljes útzár az időjárás miatt. A munkagépek éjjel és reggel is folyamatosan dolgoztak a járhatatlan utak felszabadításán.

Ónos eső, tanítási szünet

Megfeszített munka zajlik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, mindenki az áramellátás helyreállításán dolgozik – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Több család már több napja nem tud főzni, ezért a Magyar Honvédség meleg ételt oszt.
Az áramszünet miatt tizenhat település huszonhárom iskolájában tanítási szünetet rendeltek el.

Hétfőn nyugat felől egyre nagyobb területen várható eső, de az északi, északkeleti megyékben és a főváros térségében havazásra, havas esőre is számítani kell. Ónos eső miatt hat megyére – Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest –, valamint a főváros területére adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat – vezessetek óvatosan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top