Aktuális

Vasárnap már 13 fok is lehet!

Marad a hóesés, de vasárnap jön a felmelegedés!

Húsz centi hó eshet estigEsik, esik és esik a hó megállás nélkül. Jó, rendben, tél van, de azért… annyira jöhetne már az a tavasz! Nehéz elképzelni, hogy két hét múlva egyszer csak vége a hidegnek.
Bár folyamatosan járnak a hókotrók, a főutak a Dunántúlon egyelőre még havasak, Vas, Zala és Baranya megyében, valamint Tapolca környékén hókásásak. Az Alföld középső és déli részén, a Hajdúságban, a Nyírségben és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ugyanez a helyzet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken napközben mínusz 2 és plusz 3 fok közötti lesz a hőmérséklet. Éjfélig a Dunántúl délnyugati részén több mint 10 centiméternyi friss hó is hullhat. A Tiszántúlon havas eső, majd eső várható.

Szombaton borult idő lesz némi széllel, de már 0 és plusz 10 fok közti hőmérséklettel, és többfelé várható havazás. Innentől fokozatosan enyhül az idő, és vasárnap akár 13 fokig is emelkedhet a hőmérséklet, igaz, zápor és havas eső rontja majd kicsit a képet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top