Család

86 évesen tetováltatott a nagyi

A bevállalós nagymama karját az unokája varrta ki.

A 86 éves Eva Colding azóta kérte az unokáját, Bekit, hogy készítsen neki egy tetoválást, mióta 4 évvel ezelőtt megnyílt a lány tetoválóstúdiója. Nemrégiben az unoka végre beadta a derekát. “Nem voltunk biztosak benne, hogy tényleg akarja. Megvártam, ameddig határozottan eldönti” – magyarázta Beki egy brit lap riportjában.

A nagyi saját bevallása szerint mindig is akart egy tetkót, de az ő idejében ez nem volt elfogadott. Eva egyébként festő, és Beki is az ő hatására lett művész.

A lány egy vörös rózsát tetovált nagymamája jobb felkarjára. “Nagyon jól ment, egyáltalán nem is fészkelődött. Néha annyit mondott: oh. De nagyon bátor volt. Én idegesebb voltam, mint ő – mesélte Beki, akinek több tetoválás is díszíti a testét, köztük a nagymamáját és a nagypapáját ábrázoló kép. – A család sokat jelent nekem. A nagymamám egy nagyszerű művész, és valódi inspiráció a számomra” – tette hozzá.

Forrás: The Mirror

Beki és Eva

Forrás: The Mirror

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top