Aktuális

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét!

A nők szavának ereje van, akár írásban, vagy akár szóban – mi hiszünk ebben, ez nem is kérdés. Ezért hirdet a Nők Lapja Café és a Caféblog  egy egyedülálló versenyt: keressük Magyarország legjobb női bloggerét. Mi nők, kicsit más szemmel látjuk a világot, és ez megmutatkozik a blogjainkban, akár olvassuk, akár írjuk – tudjuk, hogy egy klassz blog közösséget teremt, ereje van, segíthet másokon, barátokra lelhetünk még akkor is, ha sosem látjuk őket. Átadunk és kapunk tudást, véleményt, trükköket, élményeket, vagy akár egy jó receptet – soroljuk még?

Legyél te 2013 Bloggerinája!

 

A Nők Lapja Café oldalán már megismerhetted a Caféblogot, ha itt blogol kedvenced, már jelölheted is! Például Peller Mariannt, akinek most született meg babája, és viccesen, kedvesen számolt be erről a kilenc hónapról. Vagy az Angyali Segítség blogot, ami jól jön, ha elakadunk, és csak egy kis lökésre van szükségünk. Nemcsak mi, ti is szeretitek AnyaSpórol blogot, ahol hétről hétre olvashatjuk a legjobb spórolós tippeket az ökomosóportól a házigyurmán át az olcsó befőzésig. A Plus Size Advice blogunk szerzője, Dóra a teltkarcsúbb lányoknak ad sminktippeket és öltözködési tanácsokat nagy szeretettel. A Se Veled blogunk pedig a válási hercehurcában próbál jogi tanácsokat adni, amire sajnos vagy nem, tényleg nagy szükség van.

Bárhol blogol, jelölheted

Persze nemcsak a caféblogos szerzők versenghetnek, bármilyen nőnemű blogger elindulhat (bocs’, fiúk), és témamegkötés sincs. Itt már nevezheted is magadat, de persze az olvasóid is nevezhetnek téged. Fontos, hogy csak a 2012. július 1. előtt indított blogok indulhatnak, és legalább hetente vagy tíznaponta frissülnie kell a blognak. Január 27-ig fogadjuk a jelöléseket, utána február 17-ig lehet szavazni a legjobbnak tartott blogra.

Aztán zsűrié lesz a főszerep: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajnalka és Dulai Péter, a Caféblog szerkesztői azok, akik az ötven legtöbb szavazatot kapott blogból kiválasztják 2013 bloggerináját. Különdíjat is osztunk majd annak, aki különleges, összetartó, ígéretes közösséget kovácsolt írásaival. A győztes ráadásul a Nők Lapja Café állandó szerzője lesz, és még egy laptopot is kap.

Ja, és persze indítunk egy új blogot, a bloggerina2013.cafeblog.hu-t, ahol minden nap találhattok információkat, érdekességeket a versenyről.

Rajta, nevezzetek, szavazzatok – indul az első bloggerina verseny!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top