Aktuális

Jótevőjét is meghívta esküvőjére a pár

Meg akarják hálálni az idegen férfi évekkel ezelőtti, kedves gesztusát.

A jegyespár

A jegyespár

Forrás: Facebook

Egy tehetős, Amerikában élő üzletember, Pankaj Shah szokása, hogy ha étteremben eszik, akkor a saját számláján kívül egy ott, helyben kiválasztott pár fogyasztását is kifizeti, mégpedig azokét, akik a legszerelmesebbnek tűnnek. Kedves gesztusáért nem vár viszonzást, a közelmúltban azonban mégis kapott.

Történt ugyanis, hogy visszatért egy bostoni étterembe, ahol még három évvel ezelőtt lepett meg egy fiatal párt. Az étterem vezetője elmesélte neki, hogy pár nappal korábban a pár ismét náluk járt, és a férfi ott kérte meg a nő kezét. „Amikor megkérdeztem, miért ezt  helyet választották, a férfi elmondta, hogy három évvel ezelőtt ugyanennél az asztalnál ültek, amikor egy idegen kifizette a vacsorájukat. Ennek hatására elgondolkodtak az emberi kedvességről és szeretetről, és azóta is gyakran felidézték az esetet. Olyannyira meghatározó élmény volt a számukra, hogy el sem tudtak volna képzelni megfelelőbb helyet az eljegyzésre” – mesélte az étteremvezető.

Miután a jegyespár megtudta, hogy egykori jótevőjük előkerült, őt is meghívták az esküvőjükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top