Aktuális

Lottószelvényt osztogatott a munkanélkülieknek

A férfi így akarta felvidítani az elkeseredett embereket.
Kép: 20minutos.es
Kép: 20minutos.es

A 60 éves, spanyol Bartolome Florido 333 darab lottószelvényt adott fel ugyanazokkal a számokkal, mintegy 1500 euró, azaz 430 000 forint értékben. Bár a lottózóban igencsak furcsán néztek rá, hogy az autós oktatóként dolgozó férfinak nem ment-e el a esze.

A szelvényekkel ezután ugyanis felkereste öt város – Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Sevilla és Arroyo – munkaügyi központjait, és az ott várakozó munkanélküliek között osztotta szét azokat. Sajátos akciójával az volt a célja, hogy felvidítsa az elkeseredett embereket, és egy kis reményt adjon nekik.

„Volt, aki megkérdezte, hogy mennyibe kerül. Én pedig mondtam, hogy semmibe, ajándék. Erre sokan megöleltek és sírtak” – idézte fel Florido egy sajtónyilatkozatában.

Abban az esetben, ha a szelvényen szereplő számokat kihúzzák, mind a 333 megajándékozott fejenként nagyjából 20 000 eurót, azaz 5 748 000 forintot nyer.

 

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Lottószelvényt osztogatott a munkanélkülieknek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top