Aktuális

Beindult a Nők Lapja Café Ítélőszéke!

Vitád van valakivel? Képtelenség eldönteni, kinek van igaza? Tárjátok az Ítélőszék elé az ügyet, és az NLCafé közönsége eldönti, hol az igazság! Gyertek és vitázzatok (vagy ítélkezzetek) új alkalmazásunkon, az Ítélőszéken!

Új alkalmazást indítottunk útjára: a Nők Lapja Café Ítélőszékét! Egy helyet, ahol nemcsak megvitathatjuk a Világ Nagy Problémáit (úgy is mint: a kisgyerekekkel együtt díszítsük a karácsonyfát, vagy legyen nekik meglepetés?; hogy trendi, egyszínű fánk legyen, vagy színes, agyondíszített?; vagy hogy… hal vagy pulyka? – hogy csak a legaktuálisabb adventi dilemmákat soroljuk), hanem szavazhatunk is „A” vagy „B” álláspont mellett!

Beindult a Nők Lapja Café Ítélőszéke!

Az Ítélőszék felépítése egyszerű. Két vitába szálló fél van – mindketten röviden leírják eltérő véleményüket ugyanarról a kérdésről. Ha mindketten beküldték előterjesztésüket – és adminisztrátorunk is jóváhagyta a vitát –, már indul is a visszaszámlálás! 72 óra (igen… pontosan 3 nap!) áll rendelkezésre, hogy az Ítélőszék-felhasználók szavazzanak egyszer valamelyik oldal mellett. A szavazás állását folyamatosan frissítjük, így a három nap alatt mindenki követheti, hogy áll a verseny (százalékos formában). Közben természetesen lehet kommentelni, ármánykodni, győzködni a még bizonytalan nem szavazókat… Mígnem 72 óra elteltével megszületik az ítélet, vagyis kiderül, melyik álláspont kapott több voksot az Ítélőszék közönségétől!

Beindult a Nők Lapja Café Ítélőszéke!

 

Regisztrált felhasználók vitája

Ha te is vitát indítanál, mi a teendőd? Három lehetőséged van. A legkönnyebb, ha ismered azt, akivel vitába szállnál. Mindkettőtöknek regisztrált felhasználóknak kell lennetek a Nők Lapja Cafén (ha még nem vagytok azok, regisztráljatok, körülbelül 45 másodperces művelet). Fontos, hogy tudjátok a másik felhasználónevét. Egyikőtök indítsa el a vitát: lépjen be, írja le véleményét, és adja meg vitapartnere felhasználónevét. Ha ez megtörtént, a vitapartnernek csak be kell lépnie, a Vitáim menüre kattintania, neki is le kell írnia a véleményét, majd megnyomnia a beküld gombot… és már indulhat is a versengés!

„Csak az e-mail címét tudom. Kihívhatom?” Hát, persze!

Természetesen ki lehet hívni nem regisztrált vitapartnert is – ha tudod az illető e mail címét. Ebben az esetben is el kell indítanod a vitát, mint az előző esetben, csak nem a partner felhasználónevét, hanem az e-mail címét kell megadnod. Mi e-mailt küldünk neki arról, hogy kihívtad, és reménykedjünk, hogy felveszi a kesztyűt! Ha érdekli a dolog, regisztrálnia kell, és már írhatja is a véleményét, hogy induljon a visszaszámlálás!

Nyitott viták

Beindult a Nők Lapja Café Ítélőszéke!A harmadik lehetőség talán a legizgalmasabb. Ez a „nyitott vita” lehetősége. Ebben az esetben csak feldobsz egy érdekes kérdést, egy témát, melyben határozott véleményed van – és engeded, hogy bármelyik regisztrált felhasználó elvállalja az ellenkező véleményt képviselő vitapartner szerepét. A vita akkor indul, ha bejelentkezett a bevállalós másik fél…

Szóval kedvet kaptál, hogy egy jót vitázz valakivel? Vagy csak ítélkeznél? Gyere és ítélj elsőre az Ítélőszéken, akár a fenti témákban, akár mondjuk arról, hogy van-e bármi értelme az ajándékozásnak? Vagy… indíts útjára te egy jó nagy vitalavinát!

Kellemes ítélkezést mindenkinek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top