Aktuális

Világvége: öleld meg a kutyád és vegyél sok gyertyát!

Teljes gőzzel készül a világ a világvégére – parahegyek és ufók garázsa. Körkép.

Állítólag nem sok van hátra az emberiségnek, az utolsó nap a próféciák szerint december 21-én lesz, amikor is a misztikus Nibiru bolygó ütközik a Földdel, vagy egy hatalmas üstökös, vagy pedig irgalmatlan napvihar végez az emberiséggel, kinek melyik verzió tetszik jobban. Ennek fényében elég vicces, hogy az emberiség nem győzi vásárolni a konzerveket és a gyertyát. Nem értjük, ha jön például egy napvihar, akkor mire lesz jó például a gyertya.

Világvége: öleld meg a kutyád és vegyél sok gyertyát!

 

Nem tudjuk, hogy a világvége-bizniszre építők vállalnak-e garanciát a termékeikre. Valószínűleg nem kell nekik, mert akkor saját szuper termékük létjogosultságát kérdőjeleznék meg, de az Egyesült Államokban állítólag befutott valaki, aki egy föld alatti túlélővermet árul, szerinte nagy sikerrel. „Nem értek a maja naptárhoz, de asztrofizikusok is akadnak a vevőim között, és azt tanácsolják, készüljek fel sugárzásra, mágneses viharra. Hátha igazuk lesz. Ezért aztán 19-én én is a föld alá vonulok, és csak 23-án jövök fel” – mondta az innovátor, aki majd egyedül kószálhat a földön néhány korábbi vevőjével.

Világvége: öleld meg a kutyád és vegyél sok gyertyát!

Egy francia falu a világ legjobb turisztikai reklámját találta ki magának. Eddig senki sem hallott a 179 lelket számláló Bugarachról, de mióta elterjesztették, hogy az egyik közeli hegycsúcs valójában egy ufógarázs, december 21-én száll fel a hegy gyomrából egy űrhajó, és aki éppen ott lesz, azt elviszi. A francia falu annyira megtelt turistákkal, hogy már meg akarják tiltani a belépést a területre. Vajon azon gondolkodott már valaki, hogy milyen helyre viszik a túlélőket a földönkívüliek?

Az oroszok sem bízzák a véletlenre: van olyan város, ahol hiánycikk lett a só, de fogy a fáklya és a termosz is. Megszólalt az orosz miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev is, aki nem hisz a világ végében, legalábbis abban, hogy az idén lenne.

Világvége: öleld meg a kutyád és vegyél sok gyertyát!Kínában annyira nem félnek, ott inkább csak háromnapos teljes sötétségre készülnek, szóval gyertya és elemlámpa kell az ottani túléléshez.

A britek szokás szerint fekete humorral kezelik a világvégejóslatokat. A londoni tűzoltók szóvivője azt tanácsolta, hogy mindenki vegyen füstjelzőt a házába, így hamarabb értesülhet, ha jön, aminek jönnie kell. Az autósok szövetsége pedig azt ajánlja mindenkinek, hogy ellenőrizze, hogy az autója jó állapotban van-e, és időben induljon útnak, ha menekülésre kerülne a sor. A brit állatbarátok klubja pedig kiadott egy közleményt, hogy világvége előtt minden felelős állattartó vigye el a kutyusát egy jó hosszú sétára és ölelje meg.

Mindeközben Mexikóban, az ősi maja civilizáció földjén nemigen tartanak a világvégétől, a legnagyobb bulikat ott tartják, az országba pedig kétszer annyi turista utazott, mint tavaly.

Nézd meg, a magyarok mit gondolnak a világvégéről!

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top