nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá!

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá!

Közhelynek számít: minden ember boldog szeretne lenni. És valóban, bölcsek, filozófusok, szentek és átlagemberek ezrei, milliói keresték, keresik a boldogság titkát az emberiség történelmének kezdete óta.
Avatar
Kincses Boglárka
f Ajánlom

Csakhogy a boldogság mibenlétét nem is olyan könnyű meghatározni: legalábbis eddig még senki nem tudott rá pontos definíciót. És valóban, a boldogság élményét szinte minden élőlény ismeri, hiszen életének bizonyos időszakaiban, de legalábbis pillanataiban a legtöbben tapasztalták már ezt a csodálatos, gyönyörteli érzést. Akkor hát tudható, mi a boldogság? Aligha, mert szavakba önteni már sokkal nehezebb: ha megpróbálják megragadni, a boldogság olyanná válik, mint egy síkos halacska, mely könnyedén kisiklik a kézből…

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá!

 
Kattints a képre, és töltsd ki a tesztet!

A boldogságra ugyanis – mint azt az ősi spirituális hagyományok is tanítják – nincs valamiféle egységes, minden ember számára egyformán használható recept. Ami A-t boldoggá teszi, az B-t talán nem, ami viszont B-nek hatalmas örömöt okoz, arra A talán teljes közönnyel tekint. Azt is mondhatnánk: mindenki a boldogság országa felé igyekszik különféle utakon, tehát mindannyian más ösvényeken érnek oda… Vajon neked melyiken érdemes elindulnod, ha boldogabb, teljesebb életet szeretnél élni? Azaz röviden: mi tenne boldoggá? Ha kíváncsi vagy a válaszra, töltsd ki tesztünket! kattints ide!

A tesztet a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok!

Tudd meg, mi tesz igazán boldoggá!A Nők Lapja Ezotéria tartalmából

• December végén világvége?
• Asztrobeszélgetés Gaál Noémivel
• Teréz anya és Lady Diana horoszkópja
• Luca-napi varázslatok
• Útmutatás boldogságvadászoknak
• Elengedés, megbocsátás, megtisztulás
• Boldogság rendelésre
• Akiről sugárzik a harmónia: Borbás Marcsi
• A tartós boldogság receptje

• Miről árulkodnak az anyajegyek?

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon