Aktuális

Sétálni ment a legkisebb kutyus

Minit a legkevésbé sem zavarta a tény, hogy ő a legapróbb kutya a sétányon.

Mini, az angilai Sandbanksben élő csivava-yorki keverék kutyus születésekor fele akkora sem volt, mint eleve igencsak kicsi testvérei. Amikor nyár végén utoljára hallottunk felőle, még egy okostelefon kijelzőjén is kényelmesen elfért.

Jól áll neki a zokniruha

Jól áll neki a zokniruha

Képek: dailymail.co.uk

 

Önmagához képest azóta sokat nőtt, de még mindig csak alig 18 centis, viszont az első szabadban való sétájának a napokban eljött az ideje. Hogy megvédje a hidegtől, gazdája egy gyerekzokniból készített számára ruhácskát, amit Mini engedelmesen fel is vett és már indultak is.

A tengerparti sétányon andalgók érdeklődve nézegették az állatkát, és olyan is akadt, aki patkánynak nézte – bár róla azért gyanítható, hogy hiányzott biológiaórán. Mini a legkevésbé sem zavartatta magát szokatlanul aprócska mérete miatt: vidáman, magabiztosan futkározott, és érdeklődve szaglászta a szembejövő kutyákat, különösen egy hatalmas bernáthegyit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top