Aktuális

Hidegfront és fagy várható

A napsütéses hétvége után bekeményít az ősz: 15 fok alá esik a hőmérséklet.

Hétvégén mindenki találhatott kedvére való hangulatot: volt csodás őszi napsütés egész jó hőmérsékletekkel, és borongós, ködös, filozofikus, összebújós nap is.

Most viszont jön a feketeleves: hétfőn hidegfront éri el az országot viharos széllel és sok esővel súlyosbítva, emiatt több fokkal esik a hőmérséklet, a hét további részében pedig a hajnali órákban már mínuszokra is készülni kell. Többször megélénkülhet a szél, lehetnek záporok, de havazás nem várható.

Hidegfront és fagy várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű, a nappali maximumok a Fertő-tó térségében 10 Celsius-fok alatt, máshol többnyire 10 és 16 fok között, a déli határvidéken és a Tiszántúlon még 17–21 fok körül alakulhatnak.

Kedden délután előfordulhat eső és szél is, 10–15 foknál nem lesz több. Szerdán csapadék nem valószínű, de a szél velünk marad, 7–12 fokos hőmérséklet mellett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top