Aktuális

Öltöztesd őszi színekbe saját Nők Lapja Caféd!

Mi is igazodtunk az évszakhoz – új meglepetéssel vár a Nők Lapja Café, hogy ne a szürkeségről szóljon az ősz.

Biztosan emlékeztek még, hogy nem is olyan régen új ruhába bújtunk, alaposan kicsinosítottuk a Nők Lapja Cafét. A sok újdonság egyike volt, hogy még személyesebbé tehettétek az NLC oldalait a választható háttérrel.

Öltöztesd új ruhába a háttered!

 

Így már csak rajtad múlik, hogy a pöttyöst vagy a tengerpartot választod – így akár minden nap új ruhába öltöztetheted a Nők Lapja Café hátterét. Most, hogy itt az ősz, sőt lassan a tél, az eddigi hátterek mellé most még kettőt adtunk ajándékba: a szépséges őszi levelekkel vagy vidám, színes esernyőkkel keretezhetitek az NLC hasábjait ezentúl.

Hogy hogyan kell csinálni? A honlap jobb felső sarkában, pontosabban a horoszkóp alatt – amit biztos ti is minden nap megnéztek – könnyű lesz megtalálni a Testreszabás gombunkat. Kattints oda, és máris válogathatsz az aranyos háttereink közül. A második és a harmadik, az esernyős és a leveles az új. Ha illik a hangulatodhoz, és nem vagy hajlandó megadni magad a melankolikus és hűvös évszakoknak, válaszd a legújabb háttereinket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top