Aktuális

Botox helyett: lepofozzák a ráncokat – videó

Botox vagy plasztikai sebész helyett pofozással fiatalít egy thai nő. Azt állítja nincs mellékhatása, de hogy fájdalmas, az biztos.

Állítólag akár húsz évvel is megfiatalít a pofozás, persze csak ha a „szakember”, aki végzi, tudja, hova és hogyan kell ütni. Tata azt állítja magáról, hogy a világon tíz ember tudja, hova kell csapni az arcon, hogy eltűnjenek a ráncok, és ő az egyik. Szerinte a „kezelésnek” nincs mellékhatása és veszélye, mint a botoxnak vagy egy plasztikai műtétnek, bár a videót elnézve – főleg mikor ököllel üti a páciens szemöldökét – nem vagyunk ebben olyan biztosak.

A San Franciscó-i masszőr nagyjából 80 ezer forintért pofoz vörösre, és ebben az árban csak az arc egyik oldala van benne. Ha a vállalkozó szellemű páciens nem akarja, hogy csak az orcája egyik fele legyen húsz évvel fiatalabb, újabb 350 dollárt kell ott hagynia.

Tata munka közben
Tata munka közben
Forrás: Daily News

A legnagyobb csoda pedig Tata szerint az, hogy az eredmény rögtön a kezelés után látható. Ha gonoszak akarnánk lenni, akkor azt gondolnánk, azért, mert úgy fel van dagadva a fiatalodni vágyó arca, hogy kisimulnak rajta a ráncok. Egyébként nem a hölgy az egyetlen, aki pofozással szépít, egy bangkoki nő ezzel a módszerrel ígér nagyobb kebleket. Részünkről maradnánk a kicsinél…

Ti fizetnétek azért, hogy felpofozzanak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top