Aktuális

Végre egy pasi, aki nem tudja, hol parkolt!

Két teljes év kellett egy német pasinak, hogy újra láthassa az autóját. Egy átbulizott éjszaka után nem emlékezett, hová parkolt.

Talán te is ismered azt a gyötrő érzést, hogy leparkoltál a kocsival egy bevásárlóközpont parkolójában, de amikor mennél haza, rájössz, hogy halványlila gőzöd sincs, merre van az autód.
A férfiak hajlamosak ezt a problémát kizárólag a nőnemű sofőröknek tulajdonítani, de uraim, íme a példa arra, hogy nemcsak a csajok lehetnek ilyen feledékenyek.

Végre egy pasi, aki nem tudja, hol parkolt!

Egy német férfi egy keményen átmulatott éjszaka után nemes egyszerűséggel elfelejtette, hol parkolt  előző este a kocsijával. Taxival ment haza hajnalban, és amikor másnap visszatért, nem találta az autóját. Annak rendje-módja szerint jelentette a rendőrségen, de két évig ők sem találták meg Münchenben az elveszett járművet.

Végül egy parkolóőr szúrta ki nem fizető zónában álló autót – a tulajdonosa szerencséjére –, a rendszámon lévő matricán ugyanis felfedezte, hogy lejárt a műszakija. Így lett meg a totálisan feledékeny 33 éves pasi autója.

A poén az egészben még az, hogy állítólag 3 kilométerrel arrébb állt a kocsi annál, mint amire emlékezett a német férfi, két éven keresztül. És hogy még fokozzuk a lúzerfaktort, a csomagtartóban több százezer forintot érő szerszámkészlet is volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top