Aktuális

Kate Middleton elégedetlen a testével

Bár rengeteg nő örülne, ha olyan teste lenne, mint Katalin hercegnének, ő állítólag nincs megelégedve azzal, amit a természettől kapott.
Elégedetlen
Elégedetlen

Vékony, 178 centi magas, a dereka vékony, a csípője keskeny, és hosszú, formás lábai vannak: nők milliói csupán csak álmodoznak ilyen paraméterekről, Kate azonban elégedetlen a testével.

„Mindig is bizonytalanságokkal küzdött a testét illetően” – állította egy magát megnevezni nem kívánó forrás egy brit lapban, igaz, arra már nem tért ki a jól értesült ismeretlen, hogy Katalin konkrétan mit változtatna magán. Azt viszont elárulta, hogy amikor nemrégiben  nyilvánosságra kerültek a topless fotói, a hercegné bizony olvasgatta az interneten a testét kritizáló hozzászólásokat. 

Kate egyébként mindig igyekezett odafigyelni arra, hogy ne készülhessenek róla kompromittáló fotók, sőt, ha például a barátaival kimozdult, még ő figyelmeztette őket arra, mi mindent nem szabad tenniük, ha lesifotósok vannak a közelben. Épp ezért is viselte meg nagyon, amikor megjelentek a vakációján készült ruhátlan fotók, melyek a legintimebb magánszféráját sértették meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top