Aktuális

Birkacsorda tévedt be egy sportboltba – videó

Az egyikük megláthatta a csorda tükörképét a fotocellás ajtóban, és megindult a "többiek" után. Az egész csapat követte.

Nagyot nézhettek az eladók a Sankt Anton am Arlberg nevű osztrák síparadicsom sportboltjában, amikor a szokásos vevők helyett nyolcvan birka lepte el az üzletet nagy bégetések közepette. A vicces jelenetet egy hahotázó férfi videóra vette, és a YouTube-on osztotta meg a világgal.

A tükörképük csapta be őket?

A sportbolt vezetői sajnos nem szórakozhattak olyan felhőtlenül a történteken, ugyanis az állatok legalább félmillió forintos nagyságú kárt okoztak. Valószínűleg a birkák gazdáinak kell majd megtéríteniük a pusztítás árát. A különös esetet mindenesetre azzal magyarázták, hogy az egyik birka megláthatta a nyáj tükörképét a fotocellás üvegajtóban, és elindult a fantomtársai után, mire a többiek követték.

Egy korábbi hasonló eset is történt ugyanebben a bolthálózatban, amikor Laura, a tehén tévedt be az egyik üzletükbe. Akkor poénra vették az egészet, és a tehénből tévésztárt faragtak, több reklámjukban szerepelt. Igaz, a gazdának akkor is ki kellett fizetni az árut, amit az állat megtaposott vagy megrágott, köztük például drága sportmelltartókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top