Aktuális

Harmincfokos meleg szeptember végén

Nehezen engedjük el ezt a nyarat, és meg kell hagyni, szép tőle, hogy mint egy jó zenekar, visszajön még néhány ráadásra.

Az elmúlt napok fagypont körüli értékeit eléggé zokon vettük, lassan mindenki elpakolja a szandálokat és topokat a szekrény mélyére. Ez van, hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy mostantól vagy fél évig a hűvöskés uralkodik majd. Azért remélhetőleg lesz még egy szép őszünk. Indításként mindjárt itt ez a harmincfokos szeptember vége: a héten a leghűvösebb órákban sem lesz 15 foknál kevesebb a hőmérséklet.

Harmincfokos meleg szeptember végén

Valamennyi felhő lesz az égen hétfőn, de hosszabb szakaszokra kisüt majd a nap. Nyugaton viszont előfordulhatnak záporok. Többfelé megerősödhet, északnyugaton néhol viharossá is fokozódhat a szél, a legmagasabb hőmérséklet 23 és 28 Celsius-fok között várható.

Körülbelül ugyanez lesz kedden: délelőtt többfelé, délután már csupán a Tiszántúlon valószínű záporeső, zivatar. A szerda lesz a legnaposabb, csapadék nélkül, és ekkor már elérjük a 29 fokot, csütörtökön pedig már a 30-at is. Ez marad pénteken és szombaton, ám a vasárnapunk már felhősebb lesz, egy kis esővel. A 30-akért cserébe megbocsátjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top