Aktuális

Versenyt futottak, hogy lombikbébi programot nyerjenek

Hogy szülők lehessenek, azért futottak a meddő párok egy bizarr versenyen. A legszerencsésebbek lombikbébi kezelést nyertek.
forrás: Fox News
forrás: Fox News

5 kilométer – ennyit kellett futnia a nagy valószínűséggel elkeseredett házaspároknak abban a reményben, ha nyernek, talán lehet egy babájuk. „Valaki nyerni fog ma, pedig mindenki megérdemli, hogy gyereke lehessen” – mondta a verseny előtt Liz Aragon, aki már 10 éve hiába próbálkozik, nem esik teherbe. 
 
600 amerikai meddő házaspár vette fel a futócipőt abban a reményben, hogy megnyerik az utahi meddőségi központ díját, ami egy 10 ezer dolláros – kicsit több,  mint két millió forintos – lombikbébi kezelés. Hogy a verseny, ne legyen olyan egyszerű, és még több múljon a szerencsén valójában kisorsolták a nyertes párt, miután mindenki lefutotta az öt kilométert.

A párok ugyanis hívhattak barátokat, családtagokat vagy akár kollégákat is, hogy fussanak velük. Minden résztvevő kapott egy cetlit, amire ráírhatta a házaspár nevét, akinek szurkol, és a cetlik közül, akárcsak egy lottósorsoláson, a végén kihúzták a szerencsés nyerteseket. Elképzeljük azt a céges körlevelet, amiben az évek óta hiába próbálkozó pár megkéri a kedves kollégákat, és lehetőleg minél többet, hiszen annál nagyobb az esély, hogy ugyan jöjjenek már el egy hétvégi futóversenyre, ezzel segítve a pár gyermekáldását.

A szerintünk furcsa és szívszorító versenyt egy olyan pár nyerte egyébként, akiknek 90 barátjuk és ismerősük nevezett a futásra. „Azonnal megyünk és veszünk egy igazi lottószelvényt is, hiszen ez a nap a legszerencsésebb napunk” – mondta Brian Stoker, aki már négy éve próbálkozik a feleségével mindenféle módszerrel, hogy kisbabájuk lehessen. A felesége, Ramsi azt mondta, hogy szerették volna megvárni a pillanatot, amikor már felkészültek egy babára, végül öt évnyi házasság után döntöttek úgy, itt az idő. Most pedig úgy érzik, hogy a négy évnyi próbálkozás után talán ezúttal sikerrel járnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top