Aktuális

Élvezd az utolsó forró napokat!

Fincsi meleg lesz még a hét közepéig – aztán 10-12 fokkal lesz hidegebb egyik napról a másikra.

Élvezd az utolsó forró napokat!Rádöbbentünk a hétvégén, hogy sárgulnak a fák levelei, sőt van, ahol már hullanak is sajnos – szóval tényleg itt az ősz. De ne szomorkodjunk, mert a hét közepéig még 30 fok körül lesz, meleg, napsütéses, néha fátyolfelhős idő az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Éjszaka már nem lesz nyári meleg: 8-15 fok, de szerdáig napközben 27-30 fok körüli kellemes meleg lesz, ami szerintünk jó hír.  Kedden gyengén felhős idő lesz sok napsütéssel, nyugaton lehet több gomolyfelhő, ott délután lehet egy kis zápor, zivatar, de az ország más tájain nem kell esernyővel készülni. Szerdán aztán szép lassan beszivárog a hűvös, nyugaton beborul az ég, de a Tiszántúlon még napszemüvegben járnak majd, és 25 fok alatt sehol nem lesz az országban.

Csütörtökön sajnos jön a lehűlés, akár 10-12 fokkal lesz majd hidegebb, mint a hét elején. Dunántúlon pedig senki ne akarjon tollasozni, mert feltámad a viharos szél és esik az eső. A 30 fok után legmagasabb nappali hőmérséklet viszont már csak 15-20 fok között lesz, aminek mi nem örülünk.
Hétvégén aztán kicsit barátságosabb lesz az időjárás, igaz itt-ott eshet, de van remény napsütésre, és napközben az előrejelzések szerint nem lesz 20 foknál hidegebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top