Aktuális

Vilmos herceg 40 éves korára teljesen megkopaszodik

A trónörökös igencsak megjárhatná, ha az őt kritizáló tinisztárra hallgatna. Akkor már jobban teszi, ha tisztességben megkopaszodik.

Vilmos herceg 40 éves korára teljesen megkopaszodikJustin Bieber kanadai popénekes néhány napja beszólt Vilmos hercegnek, mert az nem tesz semmit a kopaszodása ellen, és egy konkrét tablettát is említett, amit a brit trón várományosának szerinte szednie kellene.

Az egyik angol lap által megszólaltatott szakember, dr. Asim Shahmalak szerint azonban a szóban forgó tabletta nem jelentene tökéletes megoldást a hercegnek, mert a kopaszodást megállítja ugyan, a már elvesztett hajat viszont nem növeszti vissza. A készítmény szedése ráadásul csökkenheti a libidót, és akár a mellek is növekedésnek indulhatnak tőle. A doktor kiszámolta, hogy Vilmos nagyjából 40 éves korára fog teljesen megkopaszodni, amit kizárólag hajbeültetéssel kerülhetne el. 

Úgy tűnik azonban, hogy a 30 éves herceget nem zavarja annyira hajának gyérülése, hogy tegyen ellene, ezért pedig legfeljebb a neje, Katalin tehetne neki szemrehányást. Ő azonban minden bizonnyal értelmesebb annál, mint hogy ilyesmivel nyaggassa a férjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top