Aktuális

Hétvégén beköszönt az ősz

Az elmúlt hetekhez képet jóval lehűl az idő, csak kevés napsütéses óra vár ránk. Többfelé erősebben fújhat a szél és az esőt sem ússzuk meg.

Pénteken napközben még többször kisüt a nap, délutánra viszont felhők takarhatják el az eget, a szél többször megerősödik, záporok is jöhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 fok körül alakul – tájékoztat az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétvégén beköszönt az ősz

Hétvégére sem tér vissza az igazi meleg, szombaton több lesz a felhő, mint a napsütés, az ország több pontján érhet bennünket zápor, zivatar. Vasárnap már többször lesz egy kis napocska, de sajnos jóval többször takarják majd el a fátyol- és gomolyfelhők, mint szeretnénk. Ráadásul több helyen záporok alakulhatnak ki. A szél a hétvégén többször is felerősödhet, a hőmérséklet legalacsonyabb értéke 9–16, a legmagasabb hőmérséklet 18–25 fok között lesz.

Ha elutazunk, csomagoljunk a nyári ruha mellé vékony nadrágot vagy harisnyát, továbbá pulóvert vagy kardigánt. Az esernyőt se felejtsük el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top