nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ölelésért síró kisfiúé az olimpia legmeghatóbb pillanata

Ölelésért síró kisfiúé az olimpia legmeghatóbb pillanata

Nem túlzás: könnybe lábadt szemmel néztük az olimpián elkapott pillanatot, ami a szokvány tévéközvetítésekből valószínűleg kimaradt, de szerencsére ma a világhálóra kikerült: egy sportoló élete legnagyobb győzelme után is meg tudta hallani egy kisfiú hangját.
NLCafé
f Ajánlom

Egész Nagy-Britannia odavolt a gyönyörűségtől, amikor vasárnap a brit teniszező, Andy Murray három szettben legyőzte a svájci világklasszis nagy esélyest, Roger Federert, hiszen 1920 óta nem nyertek aranyat teniszben a londoni olimpia házigazdái. Az új olimpiai bajnoknak azonban mi legszívesebben még egy érmet adnánk, amióta kikutattunk nektek egy neten terjedő videót.

Ölelésért síró kisfiúé az olimpia legmeghatóbb pillanata

A brit sportember meccsén természetesen teljesen megteltek lelátók, ott voltak neves sztárok és a királyi család több tagja is. És a leghátsó, legolcsóbb sorok egyikében ott ült egy Master Caplan nevű 11 éves kisfiú is édesapjával, aki asztalosként dolgozik, így drágább jegyre nem telt. Viszont mikor Murray a harmadik szettben gyakorlatilag lemosta Federert, a kisfiú lerohant a pályához, hátha kedvence közelébe kerülhet.

„Ölelj meg” – kiabált a kisfiú szinte zokogva, és nézd meg, mi történt, amikor Andy Murray az örömmámorban tomboló stadionban is meg tudta hallani a gyerek kérését:

A teniszbajnok utólag egyszerűen így kommentálta a varázslatos pillanatot: „a rajongómért bármit”. Úgy tűnik, nem David Beckham az egyetlen, aki világsztárként is emberből van, ő nemrég hasonló megható gesztust tett egy kis rajongójának.

Ölelésért síró kisfiúé az olimpia legmeghatóbb pillanata
Megosztás Facebookon