Aktuális

Százezer forintot nyerhetsz néhány válasszal

Nyáron igazán jól jön a pénz! Tesztünkkel most százezer forintot nyerhetsz és a tudatos tervezést is megtanulhatod.
Százezer forintot nyerhetsz néhány válasszal

A pénz mindig kell, de nyáron talán még inkább: ez az évszak a programok, a nagy tervek valóra váltásának időszaka. Ám sokan vannak, akik csak tervezgetnek, de anyagi lehetőségeik nem engedik meg, hogy az álmaikat valóra váltsák. Sokat segít, ha előre felkészülünk a pluszkiadásokra, és nemcsak arról ábrándozunk, hogy hova utaznánk, de pénzügyileg is megtervezzük a nyarat.

Ha kitöltöd Nagy Nyári Takarékossági Tesztünket, kiderül, elég gondos vagy-e, jól kezeled-e a pénzt, és van-e esélyed arra, hogy az életed a vágyaid szerint alakuljon.

A válaszokat 1 héten át szakértők segítségével elemezzük, és tippeket is adunk arra nézve, hogy gondtalanul és kiszámíthatóan teljen a vakáció.

Az utolsó tesztkérdésünkre legpontosabb tippet adó és előző kérdésünkre helyesen válaszoló öt olvasónk ajándékot kap: az OTP Takarékszámla 100 ezer forintos kezdő megtakarítása segítségével valósíthatja meg nyári terveit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top