Aktuális

Olvasónk álomnapot szervezett a májátültetett kisfiúnak

Májátültetés mentette meg a nyolcéves Ádám életét. Azóta folyamatosan gyógyszert kell szednie, de olvasónk kis időre most kiragadta őt a mindennapokból.

„Azt szeretném kívánni, hogy a barátaimmal elmehessek bobozni. Így ez nemcsak nekem, de a barátaimnak is nagy élmény lesz” – ezt írta a nyolcéves Domonkos Ádám 33 kívánság jótékonysági akciónk felhívására. A kisfiú közvetlenül születése után került életveszélybe, csak a májátültetés mentette meg. Mára egészséges gyerekéletet élhet, de a gyógyszerezést nem lehet nála elhagyni. Tetszett nekünk, hogy nem csak magának kért, barátait és testvérét is szerette volna magával vinni a programra.

Olvasónk álomnapot szervezett a májátültetett kisfiúnak

Ádám kérésére a 33 éves Király Nóra, három gyermek édesanyja jelentkezett: „A közelünkben van egy bobpálya gyönyörű környezetben, és arra gondoltam, hogy saját gyerekeimmel és Ádám csapatával közösen csapnánk egy szuper délutánt. Remek élmény lenne nemcsak Ádáméknak, de az én gyerekeimnek is.”

Azóta eljött az a bizonyos hétvége, és örömmel jelentjük, jól sikerült a bobozás. „Szuperül éreztük magunkat! – írta nekünk Nóra. – Ádám és négy barátja érkezett, egy órát boboztunk, utána leszerveztem és átmentünk a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba strandolni egyet. Ebben a hőségben eléggé jólesett mindannyiunknak!”
Nóra még egy pizzavacsorára is meghívta a fiúkat. „Segíteni és örömet okozni jó, és lehetőségeinkhez képest kell is!” – ez az ő hitvallása.

Nézzétek meg, hogy érezték magukat a srácok!

 

Nézd meg azt is, hogyan teljesült a többi kívánság!

Itt mindent elolvashatsz a 33 kívánság akcióról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top