nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Leszavazták a nyarat az NLCafé olvasói

Leszavazták a nyarat az NLCafé olvasói

Hetekig panaszkodtunk a kánikulára (kivéve a nyaralókat), hát most itt a júliusi ősz. Olvasóink szavaztak: melyik jön be nekik inkább.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ismét látványosan játszik velünk az időjárás: hol tomboló a nyári kánikula, hol hűvösre fordul az idő, és jönnek a záporok-zivatarok és velük az őszi hangulat. De hát ez az időjárás dolga – a miénk pedig az, hogy alkalmazkodjunk. És persze szidjuk, ha úgy esik jól.

Ezen a héten például végig borongós marad a helyzet, csak csütörtökön jön némi felmelegedés. Úgyhogy vinnünk kell magunkkal az esernyőt. A hőmérséklet sem lesz az az igazi nyári: 25 fokos átlagra számíthatunk. Nincs még egy hete, amikor tíz fokkal is több volt ez a szám, egyfolytában ittuk a hideg vizet, zuhanyoztunk, és alig tudtunk aludni a hőségtől.

Bár tagadjuk, hogy létezne „jó idő” és „rossz idő”, és egyáltalán… elítéljük az időjárást elítélőket (minősítőket), kíváncsiak voltunk, a Nők Lapja Café olvasói vajon melyik állapotot választanák hosszú távra. Arra szavaznak, hogy júliusban legyen tisztességes kánikula, vagy szeretnének inkább levegőt kapni.

Nos, a hűvöshívők leszavazták a napimádókat, méghozzá jelentős arányban: válaszadóink 64 százaléka a hűs levegőre voksolt, és nem kér az izzadásból.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon