nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségén

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségén

Augusztus 12-én este tartják majd a 2012-es nyári olimpia záróünnepségét. A két házigazda a brit színész Russell Brand és Kate Moss szupermodell lesznek.
NLCafé
f Ajánlom

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségénDe nemcsak Kate Perry egykori urával találkozhatnak a sportolók és a szurkolók, a záróünnepségen igazi sztárparádét rendez London.

A hivatalos program szerint a sort a fiatal énekesek, zenészek nyitják majd. Emeli Sande, a One Direction, Ed Sheeran és Jessie J. után a Kaiser Chiefs is a színpadra áll. Eközben Russel Brand magánszámaira is számíthatunk, állítólag több száz táncoslánnyal készül meghódítani a színpadot, és a színész egy Beatles-dalt is előad majd az ünnepségen.

A királyi balett-társulat 300 művésze is ott lesz a záróceremónián, ahol nem Kate Moss lesz az egyetlen szupermodell, mivel Naomi Campbell is színpadra lép az este folyamán. Az igazi nagy „durranásokat” a műsor végére tartogatják a szervezők. Fellép például a Take That, Annie Lennox, George Michael, a The Pet Shop Boys és a Madness is.

Természetesen külön királyi páholy lesz az ünnepségen, ahol várhatóan az egész királyi család felvonul. 

Szupersztárok lépnek fel az olimpia záróünnepségén
Megosztás Facebookon